PREUREĐENJE STOLA ZA ŠMINKANJE

sminaknje

PREUREĐENJE STOLA ZA ŠMINKANJE

Volim šminku, ulepšavanje i posedujem kozmetički stočić već 7 godina. Te godine kada sam se useljavala i birala nameštaj za svoj stan nije bilo mnogo izbora što se tiče stolova za šminkanje, dok ih danas možete naći u raznim bojama, raznih veličina, sa svetlom, bez svetla, sa okruglim ogledalom, sa fijokicama, i to je super za one koji planiraju sada da kupe tako nešto. Međutim i za moj stočić postoji nada da zasija u novom ruhu.

U prethodnom stanu mi se sto lepo slagao uz nameštaj spavaće sobe, gde je i stajao, ali mi sada njegova boja bukve ili hrasta (ne sećam se tačno), nikako ne odgovara uz današnji enterijer dnevne sobe. Dominira bež boja, sa nekim komadima bele boje, pa mi još i narandžasta boja iverice doprinosi šarenilu što mi se ne dopada. Pošto mi je u blizini radni sto, koji je u beloj boji (video Preuređenje radnog kutka možete pogledati OVDE), želim da mi i kozmetički stočić bude u istom “dezenu”.

 

 

Danas se samolepljivi ukrasni papir može naći skoro u svakoj kineskoj radnji i sa njim možete presvući razne predmete. Koristiću beli, samolepljivi papir, makaze, skalpel i lenjir kako bih prelepila ceo sto. Da bi papir lepo nalegao na sto,  potrebno je da ga sa lenjirom pritiskate i na taj način izbacite sav vazduh koji se može zadržati ispod i stvarati balončiće.

SAVET: Bilo gde da lepite ovaj papir ostavite barem 2cm duže za preklapanje. Ako preko ivica zalepite samo 1cm dužine papira u budućnosti će se taj papir sigurno odlepljivat.

 

preuredjenje stola za sminkanje

 

Na ceo stočić sam potrošila jednu i po rolnu papira, i brzo sam sve zalepila. Ima raznih dezena papira, cvetnih, šarenih i jednobojnih, pa izaberite neki prema vašem ukusu.

https://www.instagram.com/p/BPSgITKlzpr/?taken-by=foxylaguna

 

Mnogo mi se sviđa rezultat, a to šta sam stavila na sto i šta mi služi za odlaganje šminke pogledajte u videu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *