Planer za 2018. | PDF besplatno preuzimanje

kako_napraviti_planer

Planer za 2018. | PDF besplatno preuzimanje

Ovaj post je posvećen svim ljubiteljima planera, onima kojima se svideo moj prethodni planer i onima kojima sam obećala da ću napraviti planer za 2018.

Slično sam započela post koji je nastao prošle godine kada sam i došla na ideju da napravim planer koji će bilo ko moći da preuzme sa mog bloga, štampa i koristi za sopstvne potrebe. Kako je to bilo prošle godine možete pogledati u ovom VIDEU.

planer_2018
Slika preuzeta sa stranice: http://graphicgoogle.com/free-beautiful-greeting-card-mockup-psd/

Ako planer štampate u kućnim uslovima malo se poigrajte sa podešavanjima .pdf štampanja. Namenjen je za planere A5 formata, dakle od jedne A4 stranice dobićete dve stranice A5 formata za planer.

Na poslednjoj strani .pdf planera (koja je u stvari prva strana) sam ubacila i popularni motiv mandale, to mi je bilo najbrže, a pošto je planer u crno beloj boji ovo vam ostavlja mogućnost da ga malo obojite. Probajte, vrlo je opuštajuće. 

Bacite pogled na sidebar bloga  tu će vas čekati forma za download planera. Kada unesete svoju mail adresu prvo će vam stići potvrda o prijavi a potom i sam planer u .pdf formatu.

Srećno štampanje i planiranje. 

 

 

2 Comments

  1. Hvala puno na deljenju. Upravo sam mužu poslala sliku kakav kutak u sobi da mi napravi. Beo sto, beo lap top, mala lampa i planiranje može da počne.

    1. Author

      Hvala tebi, Jelena, na komentaru. 🙂 Jednostavan a funkcionalan kutak, iste stvari nam se dopadaju 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *