MOJA KOLEKCIJA ŠMINKE | Šta se nalazi u mom kozmetičkom stočiću?

kozmeticki_stocic

MOJA KOLEKCIJA ŠMINKE | Šta se nalazi u mom kozmetičkom stočiću?

Posle kraće pauze vraćam se na vaše male ekrane telefona, računara itd. Malo se šalim, u duhu prvog aprila ( iako mi to baš i ne polazi za rukom ) i uz ovu bezveznu šalu objavljujem da je novi video upravo online na mom YouTube kanalu. 🙂 Ovaj video je posvećen ljubiteljima šminke i onima čije su porukice stizale u moj inbox sa zahtevom da snimim ovakvu vrstu videa. 

Mozgala sam duže vreme kako da nazovem ovaj video, jer mi samo ime – kolekcija šminke – zvuči suviše grubo za moju šaku šminke, ali sam onda shvatila da moja manja količina šminke nekom posmatraču možda i nije beznačajna količina.

kolekcija_sminke

 

U videu vas čeka i mali update što se tiče prethodnog renoviranja mog stočića, kako je stanje folije koju sam lepila preko njega i kako se održava.

fijoka_od_kozmetickog_stocica

 

Na dno fioke sam selotejpom (na par mesta) zalepila ukrasni papir, koji je samolepljiv sam po sebi ali nije bilo potrebe da ga celog lepim. Mnogo lepše sada izgleda i papir je prekrio ružne fleke koje čišćenjem nisu htele da nestanu.

moja_kolekcija_sminke

 

Sad je sve mnogo urednjije, organizovanije i detaljnije sve možete pogledati u videu na kraju ovog posta.

Ako niste pogledale video u kojem sam preuredila svoj dosadni, narandžasti, kozmetički stočić u lepi beli stočić kao što vidite na slikama, taj video možete pogledati OVDE.

Sledeći video očekujte u sredu, a do tada možda izađe neki novi post na blogu. 

Hvala što ste svratili. 

 

 

2 Comments

 1. Mnogo lepo slozeno sve, i to me je privuklo da zavirim sta kod tebe ima.Divno, bas inpozantno koleksionarsko izdanje. 🙂

  Ja sam inace kolekcionar nekih drugih stvari, kao muzike. Moja velika kolekcija Madonne, Bowie, Prince, MJ.
  Tako da vrlo lepo mogu da te shvatim.
  A sto se sminke tice, ja sam mala maca za tebe.Ja sminku posle nekog duzeg vremene koristenu bacam, jer se bojim roka njenog koji traje jako kratko po otvarnju.

  Skupi su svi hobiji 🙂

  1. Author

   Divno, jako lep hobi imaš. 🙂 Ne znam da li ovo moje mogu nazvati hobijem, možda samo ja to tako ne vidim. 😀 Uglavnom hobiji hrane dušu i svaka osoba se treba u nečemu pronaći po tom pitanju. 🙂 Hvala puno na komentaru i šaljem ti veeeliki pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *