LJUBIČICA PLANER

planer_2018

LJUBIČICA PLANER

Veliko mi je zadovoljstvo da vam predstavim LJUBIČICA PLANER! Još u 2017. godini je počela realizacija ove ideje i sada, kada je sve gotovo, red je da vam pokažem svog pomoćnika u organizaciji vremena.

planeri_prodaja

 

Planer je A5 formata, tvrdih korica i sadrži 262 strane, od toga je: 24 strane rezervisano za mesečni pregled, 90 strana namenjeno nedeljnom planeru, a ostatak, 148 stranica, su ostavljene za dnevni planer. Primetićete da nema puno kategorija jer sam planer pravila prema sopstvenim potrebama i ove tri kategorije su jedine koje inače koristim i koje mogu da prilagodim svojim obavezama i načinu popunjavanja.

mesecni_planer

planer_cena_planera

dnevni_planer

Cena planera je 1000 dinara bez ptt troškova.

Cena ptt troškova je oko 250 dinara. (planer vam stiže Post Express-om) i plaćate ga pouzećem. Ako naručujete više od jednog planera onda je poštarina malo skuplja zbog veće težine.

*Planer je dostupan samo za Srbiju.

Poručivanje se vrši putem Foxy Laguna Facebook stranice OVDE, putem Foxy Laguna Instagram profila OVDE, ili putem mail-a: foxylaguna@gmail.com.

Dovoljno je da ostavite poruku u inbox da želite ljubičica planer, koliko komada želite, i da ostavite svoje podatke za slanje paketa.

U ovom videu možete videti kako planer izgleda iznutra. Nadam se da vam se dopada. Za sva dodatna pitanja vam stojim na raspolaganju.

 

Ne zaboravite da se prijavite na moj kanal ukoliko volite videe o planiranju, recenzije proizvoda, DIY i ostale kreativne stvari. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *