Favoriti meseca | Januar

favoriti-januara-2016

Favoriti meseca | Januar

S obzirom da sam ja prvo snimala videe za Youtube, pa onda rešila da otvorim blog (a vrlo često je obrnuta situacija, složićete se, odlučila sam da mi prvi post bude u duhu Youtube-a i posvećen mom prvom februarskom videu.

U pitanju su tradicionalni mesečni favoriti koje rado snimam, a i rado gledam kod drugih Youtube-ra. Pošto mi je ovo prvi post, i tek se uhodavam, neću dužiti sa kucanjem nego ću vam ukratko predstaviti svoje favorite za mesec januar, a na kraju ovog posta se nalazi i video sa mog Youtube kanala posvećen istoj temi. 

 

favoriti-januara
favoriti-januara
  1. Baleino dvominutno pakovanje za farbanu kosu sa narom i goji bobicama, ne sadrži slikone, daje sjaj kosi i omogućava lakše raščešljavanje. Kao neko ko ne voli da čeka pod tušem da pakovanje na glavi odradi svoj desetominutni posao, ovo Baleino pakovanje mi je dobro došlo. Posle njega mi je kosa mekana i laka za “manipulaciju”. Kupila sam ga u DM-u, cene se ne sećam ali je svakako vrlo povoljno kao i mnogi Baleini proizvodi.
  2. Mixa hranljiva krema za lice, obogaćena uljem jagorčevine je trenutno moj najveći favorit. Ulje jagorčevine (žutog noćurka) je poznato po svojim blagotvornim dejstvima na kožu. Krema je gusta ali ne i masna na koži lica, što mi je bitno kod krema koje ću nositi preko dana na svom licu ili ispod pudera/bb kreme. Koštala je 620 dinara i kupila sam je u DM-u (akcijska cena).
  3. EOS balzam za usne je ispunio moja očekivanja, lepo neguje usne a ne čini ih “preteškim”. Oduševljavaju me njegovi sastojci koji su 100% prirodni, i vitamin E, šea puter i ulje jojobe su verovatno i zaslužni za malo “jaču” cenu od 750 dinara u DM drogerijama.
  4. Ebelin četkicu za blendanje sam dobila od drage Natalije koja je to donela iz Segedina, ali su se te četkice pojavile i u DM-u u Srbiji pa su stoga vredne pomena. Nisam preterano vična šminkanju ali mogu reći da je četkica dobra i lepo blenda senke u pregibu kapka. Veličina je idealna i s obzirom da se blago sužava pri vrhu olakšava i preciznije nanošenje senke.
  5. Boni Feel Fine higijenski ulošci su pamučni, bez roka trajanja, prijatni za nošenje i obezbeđuju solidnu sigurnost tokom ciklusa. Reći ću samo – žene, pazite šta koristite “onim danima”. 
  6. DM Bio mleko od soje sa vanilom je organski proizvod koji mi najčešće zamenjuje mleko u kafi i musliju/žitaricama. Bogatog je ukusa, zaslađeno je ali sa smeđim šećer šećerne trske. Cena: 190 dinara (akcijska cena)
  7. Ako se pitate šta je to na slici… to je moj omiljeni termofor koji me je grejao u januarskim hladnim danima. Kupljen je u Jysk-u, čupav, beli, kao meda koji greje. Bila je to ljubav na prvo grejanje. 
  8. I zadnje u favoritima je serija koju sam čekala u januaru. Posle 13 godina snimljen je nastavak serije X-files. Scenarista je ostao isti kao i dosta glumaca, i gledaćemo 6 novih epizoda u kojima se Skali i Molder i dalje susreću sa paranormalnim slučajevima.

 

Da li imamo neke zajedničke favorite? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *