ESSENCE PIGMENTI ZA NOKTE | Mirror & Iridescent Effects

essence_srbija_serbia

ESSENCE PIGMENTI ZA NOKTE | Mirror & Iridescent Effects

Obožavam sređivanje prirodnih noktiju, i sigurno će se u narednom periodu kroz moj blog provući i poneki post sa ovom tematikom. Pošto je trenutno aktuelna Essence ograničena kolekcija Blossom dreams i pored raznih makeup proizvoda izbacili su i vrlo zanimljive pigmente za nokte, želim da vam ispričam kako oni funkcionišu i kako su se pokazali na delu.

essence_blossom_dreams_iridescent_effect

 

Prvo sam isprobala Iridescent effect nail pigment, nanevši ga preko vrlo svetlo-roze laka. Apliciraju se tako što malu količinu pigmenta nanesete prstom preko nalakiranog nokta, utrljavajući ga dok se ne dobije sjajna završnica. Najbolje je to uraditi na sveže nalakiranim noktima, sačeka se dva, tri minuta da se lak malo prosuši i onda se utrljava i potrebno je dva tri puta naneti malu količinu i dobro utrljati. Efekat je divan, samo što fotoaparat nikako to ne hvata. Pokušala sam i sa blicem i iz raznih uglova da slikam ali ne vredi. Na slici pre i posle vidi se samo da se nokti posle više sijaju ali se ne vidi taj fini ljubičasto-zelenkasti odsjaj.

essence_blossom_dreams_iridescent_effect_pigment

essence_blossom_dreams_iridescent_effect_nails

 

Iridescent effect će sigurno oduševiti dame koje vole sedefaste lakove jer po mom mišljenju ovo daje lepši efekat i možete svakom laku dati neku novu notu.

essence_blossom_dreams_mirror_effect

 

Drugi pigment će verovatno sve vas više zainteresovati jer obećava da sa njim postižete popularni izgled ogledala na noktima. Blossom dreams mirror effect pigment se nanosi isto, utrljavanjem, i ne dobije se savršeni izgled ogledala što možete videti na slici, ali nije ni preveliko razočarenje. Nokti su glatki, jedino što taj srebrni izgled nije skroz ujednačen kao što bi se to sa folijom postiglo nego se ponegde vide sitne tačkice. Pošto nemam crni lak (po pravilu bi on trebao ići kao baza), poslužila sam se sivim lakom i zadovoljna sam postignutim efektom.

essence_blossom_dreams_mirror_effect_pigment

 

essence_blossom_dreams_mirror_effect_nails

 

Pigmenti koštaju 320 dinara, i puno pitanja mi je upućeno na mojoj Instagram stranici gde sam ih kupila jer se teško pronalaze, i ja sam ih poručila sa Lilly Online prodavnice. Uz njih morate imati i Waterbased top coat koji mora ići preko nanetog pigmenta, i još jedna mana je što se malo teže skidaju (ali lakše od šljokica) tj. trebaće vam više vremena za to, tako da ako mene pitate ovo vam nisu najneophodniji proizvodi što se tiče manikira, ali ako volite da se igrate go for it

9 Comments

  1. Author

   Ja sam videla još neke zanimljive pigmente, drugih proizvođača, i sve bi ih isprobala. 😀

  1. Author

   Dobar je! 🙂 I vrlooo su postojani, već par dana manikir mi nije mrdnuo sa noktiju.

 1. gde i koji waterbased top coat kupuješ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *