Ukrašavanje USKRŠNJIH JAJA + uradi sama USKRŠNJE DEKORACIJE

uradi_sama_dekoracije_za_uskrs

Ukrašavanje USKRŠNJIH JAJA + uradi sama USKRŠNJE DEKORACIJE

Kako nam se bliže uskršnji praznici želela sam da vam pokažem kako da lako ukrasite jaja a da izgledaju kao da ste se mnogo potrudili i kako da dekorišete nedeljnu trpezu. Sve je vrlo jednostavno i relativno brzo se sprema. Pošto ste  pružili veliku ljubav mom videu od prošle godine koji je isto bio vezan za Uskrs i dekoracije , želela sam i ove godine da snimim nešto u tom smeru. 

Jaja sam izbelela i dekorisala dekupaž tehnikom, koja je vrlo jednostavna i radi se sa salvetama i belancem. Zeke za odlaganje escajga sam napravila prema šemi koju sam iscrtala u programu, ako i vi želite samo da ištampate zeku ostavljam vam .pdf fajl ispod.

zeka.pdf (407 downloads)

dekorisanje_stola_za_uskrsnje_praznike

dekupaz_uskrsnja_jaja

zeka_uskrsnji

uskrsnje_dekorisanje_stola

uskrsnje_dekorisanje_tanjira

uskrsnje_dekoracije

Sve od dekoracije je vrlo jednostavno za napraviti i kako sam to odradila, šta sam još napravila, kao i postupak beljenja i ukrašavanja jaja pogledajte u videu koji se nalazi na kraju ovog posta.

Takođe vas pozivam da sutra posetite Majin blog Vitki gurman gde će vam ona pokazati kako pravi mesnu rolnicu sa pančetom i uskršnjim jajima, kao i da ispratite šta su vam to spremile ili vam tek spremaju ove nedelje povodom Uskrsa: Bojana sa kanala Taste of fashion (praznična kupovina u Idei) i devojke sa kanala Mogu ja to sama.

foxy laguna

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *